Curtain Library by Crystalace Wallpaper

Langsir Yang Pintar Mengikut Arahan Anda

Langsir bermotor yang mampu mengubah tona rumah anda untuk apa jua keadaan.

Membawa Keselesaan ke Tahap Yang Seterusnya

Langsir bermotor Curtain Library mempunyai pilihan pemasangan yang fleksibel dan mudah ke dalam bilik anda dalam masa sejam! Trek bermotor kami adalah automatik sepenuhnya dan boleh dilaras menggunakan aplikasi atau alat kawalan jauh.

Tempah Temu Janji Secara PERCUMA

Anda Boleh Duduk & Bersantai Bersama Langsir Pintar

Nikmati dunia serba baharu yang selesa bersama langsir bermotor dengan hanya menekan butang secara mudah – berbanding melakukan sesuatu yang pelbagai seperti bangun dari katil anda – untuk menarik langsir yang berat adalah sesuatu yang merubah kehidupan.

Sistem Pintar untuk Rumah Lebih Pintar

Langsir Pintar yang Mengikut Arahan Anda

Tarik buka atau tutup langsir anda dengan keajaiban suara anda. Trek langsir bermotor yang menghidupkan langsir anda melalui Google Assistant, Google Home, Amazon, Alexa, Xiaodu, Tencent Xiaowei dan banyak lagi!

Curtain Library Kirov Motorised Curtains With Voice Control
Curtain Library Kirov Motorised Curtains With Tuya Smart App Control

Sambung & Kawal Langsir Bermotor Anda dengan Aplikasi Mudah Alih

Anda kini boleh menjadualkan dan mengawal langsir bermotor untuk dibuka atau ditutup secara automatik pada bila-bila masa sepanjang hari melalui aplikasi rangkaian Internet Pelbagai Benda (IPB). Aplikasi ini serasi dengan kedua-dua peranti Android dan iOS.

Curtain Library Kirov Motorised Curtains With Tuya Smart App Control

Langsir Kawalan Mudah Alih di Mana Jua di dalam Bilik

Anda kini boleh membuka langsir untuk penerapan cahaya ke dalam ruangan anda tanpa perlu bangun dari sofa! Setiap langsir bermotor kami dilengkapi dengan alat kawalan jauh dengan rekaan mesra pengguna dan berkuasa, ia membolehkan anda mengawal langsir dari mana-mana sahaja di dalam bilik.

Curtain Library Kirov Motorised Curtains With Remote Control

Mulakan hari ini

Adakah anda bersedia untuk pengalaman langsir yang lebih lancar?

Lengkapkan Set Langsir Moden Anda dengan Trek Langsir Bermotor yang Betul

Kami di sini untuk membantu anda memilih langsir bermotor yang sempurna dan sesuai dengan keperluan anda sebagai pengguna rumah pintar yang baru mahupun pegguna veteran yang pakar tentang langsir pintar. Kemewahan, keselesaan, dan kepuasan sebenar bermula dengan menaik taraf ruangan anda pada harga yang berpatutan.

Curtain Library In-House Kirov Motorised Curtain Systems

Langsir bermotor Kirov Curtain Library dengan reka bentuk yang anggun dan canggih pada harga yang berpatutan. Pilihan pemasangan kami yang teliti dan fleksibel menjadikan kami pilihan kegemaran di kalangan pereka dalaman tempatan, banglo, kondominium mewah, dan pejabat peribadi.

Curtain Library with Somfy Motorised Curtain Tracks

Somfy adalah pengeluar rangkaian rumah pintar yang diiktiraf di peringkat antarabangsa dalam menghasilkan teknologi Perancis yang terbaik. Curtain Library berfungsi sebagai pembekal langsir pintar Somfy yang sah di Malaysia. Kami telah menyediakan langsir pintar Somfy kepada ramai pereka dalaman bertaraf dunia dan hotel tempatan.

Langsir Bermotor Kirov

Langsir Bermotor Kirov ialah trek automatik yang berfungsi tinggi yang dicari oleh pelanggan untuk menaik taraf rumah atau perniagaan mereka dengan harga yang berpatutan. Trek aluminium kami mudah disesuaikan dengan had ruang premis anda dengan trek bermotor yang boleh dikendalikan dengan kuasa elektrik atau menggunakan bateri.

Curtain Library Sistem Langsir Pintar Dalaman
  • Mampu menampung sehingga 50kg
  • Sistem trek modular
  • Waranti selama 3 tahun

 

 

Somfy Glydea™ Ultra

Somfy’s Glydea™ adalah langsir pintar generasi seterusnya dari juara rangkaian rumah pintar antarabangsa: Somfy. Trek aluminium mereka merupakan kegemaran di kalangan hotel bertaraf dunia dan kedai niaga mewah kerana pengintegrasian yang mudah. Mereka juga terkenal dengan keserasian serba boleh dengan pelbagai gaya kepala langsir.

  • Direka untuk bebas bunyi
  • Bunyi mod mula & berhenti yang perlahan
  • Waranti selama 5 tahun

 

MUAT TURUN DATASHEET

Kami Telah Menjayakan Banyak Projek Langsir Bermotor Terdahulu

Dengan reka bentuk langsir moden yang elegan, langsir bermotor kami mempamerkan suasana yang mewah dan selesa pada ruangan rumah, pejabat, dan perniagaan pelanggan kami.

Desa Park City, Kuala Lumpur

Desa Park City, Kuala Lumpur

Read more
Louis Vuitton KL Flagship Store, Starhill Gallery

Louis Vuitton KL Flagship Store, Starhill Gallery

Read more
Aira Residence, Damansara Heights

Aira Residence, Damansara Heights

Read more
Straits Residences, Penang

Straits Residences, Penang

Read more
Four Seasons Penthouse/Residence, Kuala Lumpur

Four Seasons Penthouse/Residence, Kuala Lumpur

Read more
Tropicana Grande Condo, Selangor

Tropicana Grande Condo, Selangor

Read more
K Residence, Kuala Lumpur

K Residence, Kuala Lumpur

Read more
Seksyen 8, Shah alam

Seksyen 8, Shah alam

Read more
Menara Millenium, Kuala Lumpur

Menara Millenium, Kuala Lumpur

Read more
Bukit Jalil Golf & Country Resort, Kuala Lumpur

Bukit Jalil Golf & Country Resort, Kuala Lumpur

Read more
Eco Sanctuary, Shah Alam

Eco Sanctuary, Shah Alam

Read more
Persiaran Nusantara, Kuala Lumpur

Persiaran Nusantara, Kuala Lumpur

Read more

Janakan Idea untuk Reka Bentuk Ruangan Anda dengan Informasi Tambahan tentang Langsir Bermotor

Ketahui bagaimana langsir pintar bermotor kami mampu mengubah ruang tamu, bilik tidur, atau bilik tetamu rumah anda menjadi eksklusif dengan pemasangan yang mudah ke dalam sistem rumah anda dalam masa kurang sejam.

Ingin mempunyai set langsir bermotor anda sendiri?

Anda perlukan bantuan untuk membuat langsir bermotor yang sempurna untuk rumah anda? Tempah temu janji atau hantar mesej kepada kami, konsultan kami yang mesra sedia membantu anda dalam proses reka bentuk langsir yang sempurna.

Tempah Temujanji
Hantar Mesej Kepada Kami

Berapa lama jangka masa yang diperlukan untuk langsir buatan khas dengan trek bermotor baharu saya bersedia untuk pemasangan?

2 ke 4 minggu. Kami juga menyediakan perkhidmatan ekspres untuk menyiapkan langsir buatan khas dengan trek bermotor dalam masa seminggu tetapi hanya dengan mengikut terma dan syarat kami.

Apakah perlindungan yang ditawarkan oleh waranti trek bermotor dan langsir anda?

Semua produk buatan khas Curtain Library dijamin bebas daripada kerosakan pembuatan dari segi material dan mutu kerja. Waranti ini termasuk semua material, mekanisme dan komponen yang membentuk bidai atau tirai.

Sekiranya produk yang dibuat khas oleh Curtain Library didapati rosak dari segi material atau mutu kerja, proses pembaikan atau penggantian akan dilakukan mengikut budi bicara kami dengan syarat produk tersebut telah dipasang dengan betul mengikut garis panduan pemasangan kami.

Waranti ini tidak melindungi sebarang produk yang rosak disebabkan oleh kemalangan, perubahan, penyalahgunaan, salah guna, pengendalian yang salah, pemasangan yang tidak betul, operasi yang tidak betul atau pembersihan yang tidak betul serta pengurangan dalam nilai setelah digunakan.

Apakah jenis header langsir yang sesuai dengan trek bermotor?

Header langsir yang paling sesuai untuk digunakan dengan trek bermotor ialah lipatan tunggal, lipatan berganda, lipatan riak and lipatan perancis.

Bolehkah saya memasang langsir lama saya di trek bermotor baharu?

Ya, tetapi anda perlu menggunakan cangkuk langsir yang sepadan dengan trek bermotor kami.

Adakah anda menawarkan pilihan pembayaran ansuran?

Kami menawarkan pilihan pembayaran ansuran dengan 0% kadar faedah melalui Maybank bagi semua langsir, bidai, kertas dinding serta sistem langsir dan trek bermotor kami. Pelan pembayaran ini membolehkan anda membayar secara ansuran sehingga 12 bulan tanpa caj faedah tambahan.

Limited time offer – WhatsApp us now to receive FREE one-to-one consultation with our curtain specialist!

 

Message us on WhatsApp