Curtain_Library_by_Crystalace

Jenama Langsir Eksklusif Oleh Crystalace

Ubah gaya rumah anda dengan langsir yang dibuat khas mengikut ukuran sudut rumah anda dengan koleksi langsir moden kami. Kami sedia membantu anda mencari gaya yang sesuai untuk menghias rumah impian anda.
TENTANG KAMI Curtain Library by Crystalace Custom Curtains, Blinds and Wallpaper Curtain Library by Crystalace Curtains, Blinds and Wallpaper

Lengkapkan Rumah Anda Dengan Langsir Yang Sempurna

Pilihan utama Malaysia bagi langsir, bidai dan kertas dinding yang berjenama – segalanya boleh diubah suai untuk menampilkan gaya dan citarasa anda.

Curtain Library are the curtain experts

Langsir

Lihat pelbagai warna, corak, dan tekstur yang menarik.

Blinds by Curtain Library by Crystalace

Bidai

Lihat bidai kami yang mempunyai pelbagai gaya, material dan corak untuk dipilih.

Wallpaper from Curtain Library by Crystalace

Kertas Dinding

Lihat pelbagai warna, cetakan dan corak kertas dinding yang menarik.

Membawa Keselesaan Dan Kemewahan Di Rumah Anda

Kebanggaan kami adalah dalam menghasilkan produk premium dan perkhidmatan terbaik dimana semuanya berasaskan pada pegangan kami bahawa setiap ruang berhak mencapai satu tahap keselesaan dan eksklusif.

Klien Kami Yang Berpuas Hati

Baca kata-kata klien kami yang gembira dengan hasil dan perubahan ruangan mereka bersama perkhidmatan dan kualiti produk professional Curtain Library.

Curtain Library Customer Testimonial From Dato' Jimmy Choo

Terima kasih, Dato’ Jimmy Choo.

Dato' Jimmy Choo, pereka fesyen bertaraf dunia Malaysia menjemput Curtain Library untuk menjadi sebahagian daripada inisiatifnya untuk kembalikan komuniti reka bentuk. Dalam kerjasama seluruh industri bersama pereka perabot dan pereka dalaman, kami bekerjasama untuk mempamerkan kemahiran gabungan terbaik kami.

Curtain Library's Testimonial with Boey Leong

“Saya berterima kasih kepada Curtain Library kerana menyediakan langsir yang terbaik untuk rumah saya.”

Penyampai berita Boey Leong, menyatakan beliau membuat keputusan yang tepat menghubungi Curtain Library untuk servis langsir dan bidai rumahnya. Cik Boey, sangat berpuas hati dengan servis yang diberikan kerana bagi beliau, jiwa & kesempurnaan sesebuah rumah terletak pada dekorasi langsirnya.

Curtain Library Customer Testimonial From DJ Mei Yan

DJ Mei Yan, penyampai radio terkenal MY FM, memilih Curtain Library untuk bidai yang berkualiti

Dalam pemilihan bidai yang berkualiti untuk ruang pejabatnya, DJ Mei Yan memutuskan untuk memilih Curtain Library. Kami menyediakan bidai venetian yang sangat bergaya, sesuai dengan reka bentuk dalaman pejabat barunya. Bidai venetian professional kami mampu menghalang cahaya UV dan haba berlebihan yang boleh merosakkan kulit dari menerap masuk ke dalam pejabatnya dan mampu bertahan lama dengan pendedahan haba atau cahaya UV yang berpanjangan.

Curtain Library by Crystalace Testimonial By Mr Prakash

"Servis Gred A!"

Selepas berbincang secara peribadi dengan pakar kami, Encik Prakash sangat berpuas hati dengan nasihat kami serta pemasangan set langsir yang lembut dan moden, sesuai dengan hiasan dalaman rumahnya yang menjadi kebimbangan beliau. Kami rasa berbesar hati kerana berpeluang membantunya dalam proses pemilihan langsir yang bersesuaian dan sempurna untuk kediaman beliau.

Curtain Library by Crystalace Testimonial By Ms Nadia

"Kami masih setia dengan servis Curtain Library untuk projek ubah suai rumah kami"

Cik Nadia adalah pelanggan setia kami dan sehingga kini, masih mempercayai Curtain Library untuk beberapa projek rumahnya. Beliau amat berpuas hati dengan servis kami yang menawarkan pelbagai jenis fabrik, perkhidmatan selepas jualan kami, dan perkhidmatan cuci langsir.

Curtain Library by Crystalace Testimonial By Ms Sukun

"Saya jatuh hati dengan rupa hasil langsir baru saya."

Cik Sukunthala menginginkan set langsir yang bertona neutral dengan rekabentuk terkini. Pakar kami telah membantunya sepanjang dari proses pemilihan fabrik, sehinggalah hari pemasangan langsir yang dipilih dan digayakan mengikut citarasa Cik Sukunthala. Beliau sangat kagum dengan servis Curtain Library yang pantas dan responsif, di samping memberikan langsir yang berkualiti tinggi dan anggun untuk kediamannya.

Curtain Library Testimonial with Ms Hayati

“Kualiti Langsir Sangat Bagus”

Cik Hayati sangat tertarik dengan testimoni-testimoni klien di laman web rasmi Curtain Library lalu membuat keputusan untuk menghubungi Curtain Library untuk mengetahui pakej yang ditawarkan. Beliau gembira dan 100% berpuas hati dengan servis dan kualiti langsir kami.

Curtain Library Customer Testimonial From Mrs Johany

“100% Sangat Berpuas Hati”

Kagum dengan rekaan langsir Curtain Library yang unik, Pn Johany dan suaminya menghubungi pihak kami untuk membantu menghasilkan langsir bermotor buatan khas dan bidai untuk rumah mereka. Beliau mendapati kos perkhidmatan kami berpatutan dengan kualiti kerja yang kami berikan berbanding dengan pembekal lain. Beliau 100% sangat berpuas hati sepenuhnya dengan perkhidmatan konsultasi, jahitan dan pemasangan langsir profesional dan eksklusif kami.

Curtain Library Customer Testimonial From Ms Aizah

"100% sangat berpuas hati dengan Curtain Library."

Cik Aizah mengatakan servis Curtain Library adalah lain daripada yang lain, terutamanya dalam pengalaman langsir buatan khas. Bukan sahaja langsir diperbuat daripada fabrik berkualiti tinggi, tetapi team kami begitu pakar dalam menggayakannya. Kami berjaya menghasilkan gaya eksklusif seperti hotel yang diimpikan mengikut citarasa beliau.

Curtain Library Customer Testimonial From Ms Mahima

"Saya sangat jatuh cinta dengan langsir baru saya.”

Cik Mahima amat kagum dengan konsultasi Curtain Library yang sangat teliti dengan bimbingan yang diberikan dalam proses reka bentuk khas langsir. Sebaik sahaja selesai pemasangan langsir baru, beliau terus jatuh cinta dengannya dan berhasrat untuk mendapatkan lebih banyak langsir dengan kami pada masa akan datang. Melalui bimbingan kami, kami berjaya menghasilkan langsir yang indah untuk rumahnya dan ia menarik perhatian semua tetamu yang mengunjunginya. Tetamu Cik Mahima turut memuji hiasan rumahnya yang dilengkapi langsir baru yang cantik dan beliau mengesyorkan mereka untuk mendapatkan langsir dengan Curtain Library.

Curtain Library Testimonial Mr Jayden

“Saya rasa sangat bertuah”

Encik Jayden sangat berpuas hati dengan servis kami & pengalamannya sepanjang proses rekaan langsir citarasa beliau. Sebagai pengalaman pertama kali membeli langsir, En. Jayden merasakan konsultan kami sangat membantu dalam memilih langsir yang bersesuaian dengan rumah beliau.

Curtain Library Customer Testimonial From Mr James

“Curtain Library ialah sebuah syarikat yang hebat.”

Encik James mendapati kepakaran Curtain Library adalah sangat membantu dan intuitif semasa memilih kain langsir yang bersesuai dengan rumahnya. Perkhidmatan cemerlang kami dan perhatian yang terperinci membuatkan dia ingin mengesyorkan kami kepada rakan-rakan dan keluarganya.

Curtain Library Customer Testimonial From Mrs Johany

“Perkhidmatan Curtain Library memang terbaik, saya menyukainya”

Cik Yen Lee mengagumi ketelitian Curtain Library dalam membantu menghasilkan langsir yang sempurna dan menepati citarasa dan personaliti unik pelanggan kami. Menurut Cik Yen Lee, beliau sangat berpuas hati dengan cara kami membantu memilih gaya yang terbaik dan dapat merealisasikan idea reka bentuk langsir yang diimpikannya.

Mulakan hari ini

Adakah anda bersedia untuk pengalaman langsir yang lebih lancar?

Anda Ada Sebarang Pertanyaan?

Hubungi kami jika anda ada sebarang pertanyaan atau terus tempah temujanji untuk bertemu dengan konsultan kami. Kami juga menyediakan perkhidmatan ke rumah untuk mereka & mengukur langsir rumah idaman anda.

KUNJUNGI BILIK PAMERAN

15, Jalan PJU 3/49, Sunway Damansara, Technology Park, 47810, Petaling Jaya, Selangor03-7803 1686enquiry@curtainlibrary.com.my

Waktu Operasi

Isnin-Jumaat8.30a.m - 6.00p.m
Sabtu8.30a.m - 5.00p.m
Ahad10.00a.m - 5.00p.m

Limited time offer – WhatsApp us now to receive FREE one-to-one consultation with our curtain specialist!

 

Message us on WhatsApp