Curtain_Library_by_Crystalace

Jenama Langsir Eksklusif Oleh Crystalace

Ubah gaya rumah anda dengan langsir yang dibuat khas mengikut ukuran sudut rumah anda dengan koleksi langsir moden kami. Kami sedia membantu anda mencari gaya yang sesuai untuk menghias rumah impian anda.
TENTANG KAMI Curtain Library by Crystalace Custom Curtains, Blinds and Wallpaper Curtain Library by Crystalace Curtains, Blinds and Wallpaper

Lengkapkan Rumah Anda Dengan Langsir Yang Sempurna

Pilihan utama Malaysia bagi langsir, bidai dan kertas dinding yang berjenama – segalanya boleh diubah suai untuk menampilkan gaya dan citarasa anda.

Curtain Library are the curtain experts

Langsir

Lihat pelbagai warna, corak, dan tekstur yang menarik.

Blinds by Curtain Library by Crystalace

Bidai

Lihat bidai kami yang mempunyai pelbagai gaya, material dan corak untuk dipilih.

Wallpaper from Curtain Library by Crystalace

Kertas Dinding

Lihat pelbagai warna, cetakan dan corak kertas dinding yang menarik.

Membawa Keselesaan Dan Kemewahan Di Rumah Anda

Kebanggaan kami adalah dalam menghasilkan produk premium dan perkhidmatan terbaik dimana semuanya berasaskan pada pegangan kami bahawa setiap ruang berhak mencapai satu tahap keselesaan dan eksklusif.

Klien Kami Yang Berpuas Hati

Baca kata-kata klien kami yang gembira dengan hasil dan perubahan ruangan mereka bersama perkhidmatan dan kualiti produk professional Curtain Library.

Curtain Library Customer Testimonial From Prof. Datuk' Jimmy Choo

Terima kasih, Prof. Datuk Jimmy Choo, OBE.

Prof. Datuk Jimmy Choo, OBE, pereka fesyen bertaraf dunia Malaysia menjemput Curtain Library untuk menjadi sebahagian daripada inisiatifnya untuk kembalikan komuniti reka bentuk. Dalam kerjasama seluruh industri bersama pereka perabot dan pereka dalaman, kami bekerjasama untuk mempamerkan kemahiran gabungan terbaik kami.

Curtain Choosing Tips with Michael Ang and Alvin Chong

“ Banyaknya langsir yang cantik ”

Pengarah

Michael Ang, pengarah dan penerbit tempatan bekerjasama dengan Curtain Library, melengkapkan kediamannya dengan langsir dan tirai berkualiti tinggi, menghasilkan ruang tamu yang bergaya dan selesa.

Choosing Curtain Library's Tailor-made Curtains with Darren

“ Anda boleh memiliki langsir gred hotel di rumah sendiri ”

Pengacara Hos

Darren, pengacara rancangan bual bicara, memutuskan untuk menjadikan rumahnya menjadi rumah pintar untuk kemudahan tambahan. Curtain Library memberikan pandangan berharga dan membantu menjadikan transformasinya menjadi kenyataan.

Curtain Library Customer Testimonial From Gan Mei Yan

“ Mereka mempunyai langsir yang sangat cantik ”

Juruhebah Radio

DJ Mei Yan memilih tirai Venesia putih Curtain Library yang tahan lama dan bergaya untuk pejabatnya, yang dapat menahan pendedahan haba dan sinar UV yang berpanjangan.

Mulakan hari ini

Adakah anda bersedia untuk pengalaman langsir yang lebih lancar?

Anda Ada Sebarang Pertanyaan?

Hubungi kami jika anda ada sebarang pertanyaan atau terus tempah temujanji untuk bertemu dengan konsultan kami. Kami juga menyediakan perkhidmatan ke rumah untuk mereka & mengukur langsir rumah idaman anda.

KUNJUNGI BILIK PAMERAN

15, Jalan PJU 3/49, Sunway Damansara, Technology Park, 47810, Petaling Jaya, Selangor03-7803 1686enquiry@curtainlibrary.com.my

Waktu Operasi

Isnin-Jumaat8.30a.m - 6.00p.m
Sabtu8.30a.m - 5.00p.m
Ahad10.00a.m - 5.00p.m