Curtain_Library_by_Crystalace Jenama Langsir Eksklusif Oleh Crystalace
Ubah gaya rumah anda dengan langsir yang dibuat khas mengikut ukuran sudut rumah anda dengan koleksi langsir moden kami. Kami sedia membantu anda mencari gaya yang sesuai untuk menghias rumah impian anda.
TENTANG KAMI Curtain Library by Crystalace Custom Curtains, Blinds and Wallpaper Curtain Library by Crystalace Curtains, Blinds and Wallpaper

Lengkapkan Rumah Anda Dengan Langsir Yang Sempurna

Pilihan utama Malaysia bagi langsir, bidai dan kertas dinding yang berjenama – segalanya boleh diubah suai untuk menampilkan gaya dan citarasa anda.

Curtain Library are the curtain experts

Langsir

Lihat pelbagai warna, corak, dan tekstur yang menarik.

Blinds by Curtain Library by Crystalace

Bidai

Lihat bidai kami yang mempunyai pelbagai gaya, material dan corak untuk dipilih.

Wallpaper from Curtain Library by Crystalace

Kertas Dinding

Lihat pelbagai warna, cetakan dan corak kertas dinding yang menarik.

Membawa Keselesaan Dan Kemewahan Di Rumah Anda

Kebanggaan kami adalah dalam menghasilkan produk premium dan perkhidmatan terbaik dimana semuanya berasaskan pada pegangan kami bahawa setiap ruang berhak mencapai satu tahap keselesaan dan eksklusif.

Klien Kami Yang Berpuas Hati

Baca kata-kata klien kami yang gembira dengan hasil dan perubahan ruangan mereka bersama perkhidmatan dan kualiti produk professional Curtain Library.

Curtain Library Customer Testimonial From Ms Mahima

"Saya sangat jatuh cinta dengan langsir baru saya.”

Cik Mahima amat kagum dengan konsultasi Curtain Library yang sangat teliti dengan bimbingan yang diberikan dalam proses reka bentuk khas langsir. Sebaik sahaja selesai pemasangan langsir baru, beliau terus jatuh cinta dengannya dan berhasrat untuk mendapatkan lebih banyak langsir dengan kami pada masa akan datang. Melalui bimbingan kami, kami berjaya menghasilkan langsir yang indah untuk rumahnya dan ia menarik perhatian semua tetamu yang mengunjunginya. Tetamu Cik Mahima turut memuji hiasan rumahnya yang dilengkapi langsir baru yang cantik dan beliau mengesyorkan mereka untuk mendapatkan langsir dengan Curtain Library.

Curtain Library Customer Testimonial From Mrs Johany

“100% Sangat Berpuas Hati”

Kagum dengan rekaan langsir Curtain Library yang unik, Pn Johany dan suaminya menghubungi pihak kami untuk membantu menghasilkan langsir bermotor buatan khas dan bidai untuk rumah mereka. Beliau mendapati kos perkhidmatan kami berpatutan dengan kualiti kerja yang kami berikan berbanding dengan pembekal lain. Beliau 100% sangat berpuas hati sepenuhnya dengan perkhidmatan konsultasi, jahitan dan pemasangan langsir profesional dan eksklusif kami.

Curtain Library Customer Testimonial From Mrs Johany

“Perkhidmatan Curtain Library memang terbaik, saya menyukainya”

Cik Yen Lee mengagumi ketelitian Curtain Library dalam membantu menghasilkan langsir yang sempurna dan menepati citarasa dan personaliti unik pelanggan kami. Menurut Cik Yen Lee, beliau sangat berpuas hati dengan cara kami membantu memilih gaya yang terbaik dan dapat merealisasikan idea reka bentuk langsir yang diimpikannya.

Curtain Library Customer Testimonial From DJ Mei Yan

DJ Mei Yan, penyampai radio terkenal MY FM, memilih Curtain Library untuk bidai yang berkualiti

Dalam pemilihan bidai yang berkualiti untuk ruang pejabatnya, DJ Mei Yan memutuskan untuk memilih Curtain Library. Kami menyediakan bidai venetian yang sangat bergaya, sesuai dengan reka bentuk dalaman pejabat barunya. Bidai venetian professional kami mampu menghalang cahaya UV dan haba berlebihan yang boleh merosakkan kulit dari menerap masuk ke dalam pejabatnya dan mampu bertahan lama dengan pendedahan haba atau cahaya UV yang berpanjangan.

Mulakan hari ini

Adakah anda bersedia untuk pengalaman langsir yang lebih lancar?

Anda Ada Sebarang Pertanyaan?

Hubungi kami jika anda ada sebarang pertanyaan atau terus tempah temujanji untuk bertemu dengan konsultan kami. Kami juga menyediakan perkhidmatan ke rumah untuk mereka & mengukur langsir rumah idaman anda.

KUNJUNGI BILIK PAMERAN

15, Jalan PJU 3/49, Sunway Damansara, Technology Park, 47810, Petaling Jaya, Selangor03-7803 1686enquiry@curtainlibrary.com.my

Waktu Operasi

Isnin-Jumaat8.30a.m - 6.00p.m
Sabtu8.30a.m - 5.00p.m
Ahad10.00a.m - 5.00p.m